Het Buitenrijk

bloemen in bak

Wat is onze visie

Het Buitenrijk is een hoveniersbedrijf met een lange historie, met het gezicht gericht naar de toekomst. Wij werken op een zo duurzaam mogelijke manier, met een daarop afgestemde prijs/kwaliteit verhouding, zonder daarbij onze creativiteit uit het oog te verliezen. Het Buitenrijk bestaat uit een team van 4 personen, allen met de nodige en juiste ervaring en vakmanschap. We gaan nieuwe technieken en ontwikkelingen, zeker op het gebied van duurzaamheid, niet uit de weg. Jij als tuinliefhebber bepaalt de weg naar je eigen Buitenrijk en de inrichting daarvan. Wij zijn voor jou het handvat die dit voor je op een professionele manier kan realiseren.

Stukje geschiedenis

Onze geschiedenis gaat terug tot vlak na de Oorlog. Kwekerij Berns vestigde zich in die periode in Oosterbeek. Naast het kweken en verkopen van pootgoed, rozen, heesters en bomen gingen zij zich toen ook toeleggen op tuinaanleg en onderhoud. In de jaren 70 van de vorige eeuw heeft de Firma Berns als één van de eerste in Nederland een tuincentrum opgericht, wat een groot succes bleek. In de jaren 80 van de vorige eeuw heeft dit tuincentrum een grote uitbreiding ondergaan onder de naam Berns Tuin.

In het jaar 2000 is het hoveniers bedrijf door ons, Dick en Diane Keuken overgenomen.
Na een periode onder de naam Berns Tuin te hebben gewerkt hebben wij in 2016 onze naam verandert in Het Buitenrijk een mooie naam die uitdraagt wat onze passie is ;Een rijk buitenleven!!!

Met passie en fleurige groet,

Dick en Diane Keuken

margrieten.jpg
clematis.jpg
waterspuwer.jpg
parasol.jpg