Het Buitenrijk

Mijn naam is Dick Keuken, samen met mijn vrouw Diane, eigenaar van hoveniersbedrijf Het Buitenrijk. Met een fijn team om mij heen zijn wij “ thuis in het groen” en realiseren wij vele, diverse tuin en groen projecten.

Om je wensen te bespreken voor je tuin kom ik bij je op locatie. Even een persoonlijke kennismaking en  ben dan een luisterend oor met daarbij diverse vragen om je tuinwensen om te zetten in een tuinontwerp en of een passende offerte. Ik vind het altijd erg leuk en interessant om te horen hoe je je tuin beleefd.

Beleving

Een tuin is niet alleen een terras, beplanting en gazon; het is een beleving! Wat ervaar je als je in je tuin rondloopt. Dat is meer dan je denkt. Vanuit jouw beleving kunnen wij voor je een rijk buitenleven creëren. Vandaar onze naam: Het Buitenrijk.

Buitenmens

Al vanuit mijn jeugdjaren ben ik een buitenmens! Altijd in de uiterwaarden en bossen te vinden. Het is voor de hand liggend dat het een groene opleiding zou worden.De basis is gelegd op de R.M.Tu.S in de richting aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Met name de plantenkennis en toegepaste beplantingsleer hadden mijn aandacht.

Ervaring

Vanaf 1988 ben ik werkzaam in de hovenierswereld. Om mij meer te kunnen verdiepen in het organiseren en leiding geven heb ik een tweejarige opleiding Opzichter en Uitvoerder in het groen gevolgd. Daarnaast ontwikkelde zich een passie voor het ontwerpen van tuinen. Om mij verder te ontwikkelen en te verdiepen heb ik diverse cursussen gevolgd die ondersteund worden door gerenommeerde ontwerpers zoals Piet Oudolf en Nico Wissing.

Betrokken

Ook in mijn spaarzame vrije tijd geniet ik van het buitenleven. De uiterwaarden,bossen,heide maar ook het strand!!Daarnaast heb ik nog een “groene”hobby:Ik ben voorzitter van “Stichting Behoud Willy’s Jeep”Samen met mijn vader en broer bezitten wij een Willy’s Jeep uit Tweede Wereld Oorlog ondergebracht in een stichting.Dit is een “rijdend museum ”Met de jeep zijn wij regelmatig te vinden bij evenementen en herdenkingen. Dit om de herinnering in stand te houden dat leven in vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Groene groet!!

akkelei-02.jpg
clematis.jpg
zandbak.jpg
bloemen.jpg