Het Buitenrijk

Mijn naam is Diane.

Vaak begint het eerste contact met mij binnen ons hoveniersbedrijf Het Buitenrijk en dat is leuk want ik sta je graag te woord en heb je vaak allerlei vragen te stellen over de wensen die je hebt voor je tuin.

Als mede verantwoordelijke van ons hoveniersbedrijf Het Buitenrijk zijn er allerlei facetten die onder mijn beheer vallen. Het is erg leuk, interessant en zeer afwisselend. Fijn samen werken met ons team maakt ons “THUIS IN HET GROEN!!”
Daar ben ik trots op!!!!!

Veel buiten

Als klein meisje was ik al veel buiten te vinden, hutten bouwen, vuurtje stoken,kwa”meisjes” dingen doen, rondstruinen door de weilanden en bloemen plukken; zo kwam ik altijd thuis met grote bossen wilde bloemen en grassen zoals Fluitekruid, Wilde Solidago, Graspluimen, Paardebloemen en kransjes van Madeliefjes.

Ervaring

De basis voor het groenvak is gelegd op de R.M.Tu.S waar ik alle facetten heb meegekregen in de bloementeelt en bloemsierkunst zoals bodemkunde en plantenkennis, maar ook technieken zoals lassen, motor -en kastechniek, trekker rijden. Ook ben ik gediplomeerd Meesterbindster; Het creëren van bloem en groen objecten in de breedste zin van het woord. Mijn passie, de link met het groen is mijn vak geworden.

Vrijetijd

Ook veel buiten te vinden ben ik in mijn vrije uurtjes! Samen er lekker op uit!! Tuinen bezoeken, naar het bos of het strand. Sporten hardlopen, bootcamp en kickboksen. Het is allemaal leuk om te doen!!!!!

Fleurige groet!!

akkelei-02.jpg
clematis.jpg
vogeldrinkbak.jpg
libelle.jpg